Handige rubber sproeiballen voor het bevochtigen van je viltwerk.

Sproeibal Budget

Voordelige, kleurige sproeiballen voor het nat maken van je viltwerk.

De budget sproeibal is gemaakt van een goede kwaliteit pvc. Hij is een tikkeltje minder soepel dan het duurdere broertje (of zusje?). De sproeituit heeft ook geen knikje, maar is geheel recht en een fractie korter. Voor het werken met de sproeibal maakt het echter weinig verschil. Exact doseren en richten van de sproeinevel is ook met deze sproeibal een koud kunstje. Inhoud 250 ml, verkrijgbaar in verschillende heldere, vrolijke kleuren.

Alleen de kleur roze is nog op voorraad. De overige kleuren zijn niet meer leverbaar bij de leverancier. OP=OP!!! Voor meer kleuren zie de 'gewone' sproeibal.

Kies een kleur:

Prijs: 8,00 euro

LoadingBijwerken......

Zo gebruik je een sproeibal…

Houd de bal met de metalen sproeituit naar beneden in een voorraadbak met warm (zeep)water. Door te knijpen en daarna weer los te laten, zuig je door de tuit een voorraadje water op. Je kunt de bal zo snel vullen. Richt de sproeibal vervolgens op je werkstuk en knijp in de bal om te sproeien.

Na gebruik de sproeibal leegspuiten. Trek de metalen sproei­tuit uit de bal, spoel alle zeepresten weg en laat de tuit goed drogen. Zorg dat er geen zeep en water in achter­blijft, dat verkort de levensduur.

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX