Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteHandige rubber sproeiballen voor het bevochtigen van je viltwerk.

Sproeibal

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Knijpspuit, bruisbal, bonsaigieter, vilt­sproeier, knijp­flacon, baldouche, ballondouche... hoe je ze ook noemt, deze handige rubber sproeiballen zijn ideaal voor het bevochtigen van je viltwerk.

De bal is gemaakt van lekker stroef rubber, dat goed vasthoudt en dat je soepeltjes kunt indrukken. Exact doseren en richten van de sproeinevel is daardoor een koud kunstje. Inhoud 250 ml.

Kies een kleur:


Prijs: 11,00 euro

LoadingBijwerken......
Handige rubber knijpflacon voor het bevochtigen van je viltwerk.

Zo gebruik je een sproeibal…

Houd de bal met de metalen sproeituit naar beneden in een voorraadbak met warm (zeep)water. Door te knijpen en daarna weer los te laten, zuig je door de tuit een voorraadje water op. Je kunt de bal zo snel vullen. Richt de sproeibal vervolgens op je werkstuk en knijp in de bal om te sproeien.

Na gebruik de sproeibal leegspuiten. Trek de metalen sproei­tuit uit de bal, spoel alle zeepresten weg en laat de tuit goed drogen. Zorg dat er geen zeep en water in achter­blijft, dat verkort de levensduur.

Handige rubber knijpflacon voor het bevochtigen van je viltwerk.

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX