Benodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf

Benodigdheden voor UPWOLFING

Bij meervilt! vind je alle benodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf.

Hieronder vind je een overzicht van de verkrijgbare producten zoals matten, lossen vormpjes en startpakketjes. Uitgebreidere informatie over de UPWOLFING techniek en de creatieve mogelijkheden vind je op deze pagina.

UPWOLFING Mat lang

Voordelig beginnen

Aan de slag met de UPWOLFING-techniek? Met een startpakket en het boekje “UPWOLFING met stroken naaldvilt” kan je zo beginnen. Samen van 22,45 voor slechts 19,90 euro.

UPWOLFING-matten en startpakketten
(scroll voor beschrijvingen en foto’s naar beneden)
17,50 euro
25,00 euro
5,00 euro
12,50 euro
12,50 euro
9,95 euro
 

Nú 19,90 euro
Vanaf 29,00 euro


Prijs: 17,50 euro

LoadingBijwerken......
UPWOLFING Mat lang

UPWOLFING Mat lang

De standaard UPWOLFING-mat, speciaal geschikt voor sjaals. Ook te verknippen tot andere vormen en formaten. Formaat ca. 180x20x2 cm. Compleet met houten steekpen. 17,50 euro.

UPWOLFING Mat dik

UPWOLFING Mat dik

5 cm dikke schuimrubber mat met grote gaten (doorsnede 3 cm). Voor het ruimtelijk aanvilten van grote vormen. Formaat 60x60x5 cm. 25,00 euro.

UPWOLFING Pakketje bloemen klein

UPWOLFING Minipakketje bloemen

Met dit kleine pakketje kan je telkens 10 bloemen UPWOLFEN. Compleet met houten steekpen en een beknopte handleiding. 5,00 euro.

UPWOLFING Startpakket

UPWOLFING Startpakket

Bevat alles om lapjes tot A4?formaat te UPWOLVEN: matje 20x30 cm, houten steekpen, 4 lapjes naaldvlies in verschillende kleuren. Geschikt voor o.a. tasjes, lapjesdekens en kussens. 12,50 euro.

UPWOLFING Pakket enkelingen

UPWOLFING Pakket enkelingen

Dit pakket bevat meer dan 250 mini-matjes met één gat, die geschikt zijn om op een groot oppervlak “enkelingen” te UPWOLFEN. Compleet met houten steekpen. 12,50 euro.

UPWOLFING Mat lang

Boekje “UPWOLFING met stroken naaldvilt”

Over de mogelijkheden van UPWOLFING met naaldvlies (naaldvilt). Tevens een handleiding voor de techniek. Zie deze pagina voor uitgebreide info. 9,95 euro.

UPWOLFING Mat lang

Boekenserie “Beeld in Zicht”

Elk deel bevat een stortvloed aan creatieve ideeën. Veel UPWOLFING, maar ook een schat aan andere creatieve mogelijkheden. Vanaf 29,00 euro.

Kijk hier voor uitgebreide informatie en bestellen.

UPWOLFING is het ruimtelijk aanvilten van kleine 3?dimensionale vormen met behulp van geperforeerde schuim­rubber matten. Je kunt deze vormpjes ook nog open­knippen om bijzondere kleureffecten te krijgen.

De techniek werd uitgevonden en wordt nog steeds verder ontwikkeld door Irene van der Wolf. Zie Irene's website www.kunstwolf.nl voor uitgebreide informatie en inspiratie. Daar staan ook enkele youtube-filmpjes voor je klaar.

ALTTEKST Benodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf Benodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX