Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteBenodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf

Benodigdheden voor UPWOLFING

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Bij meervilt! vind je alle benodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf.

Hieronder vind je een overzicht van de verkrijgbare producten zoals matten, lossen vormpjes en startpakketjes. Uitgebreidere informatie over de UPWOLFING techniek en de creatieve mogelijkheden vind je op deze pagina.

UPWOLFING-matten en startpakketten
(scroll voor beschrijvingen en foto’s naar beneden)
17,50 euro
25,00 euro
12,50 euro
9,95 euro
Vanaf 29,00 euro


Prijs: 17,50 euro

LoadingBijwerken......
UPWOLFING Mat lang

UPWOLFING Mat lang

De standaard UPWOLFING-mat, speciaal geschikt voor sjaals. Ook te verknippen tot andere vormen en formaten. Formaat ca. 180x20x2 cm. Compleet met houten steekpen. 17,50 euro.

UPWOLFING Mat dik

UPWOLFING Mat dik

5 cm dikke schuimrubber mat met grote gaten (doorsnede 3 cm). Voor het ruimtelijk aanvilten van grote vormen. Formaat 60x60x5 cm. 25,00 euro.

UPWOLFING Startpakket

UPWOLFING Startpakket

Bevat alles om lapjes tot A4?formaat te UPWOLVEN: matje 20x30 cm, houten steekpen, 4 lapjes naaldvlies in verschillende kleuren. Geschikt voor o.a. tasjes, lapjesdekens en kussens. 12,50 euro.

UPWOLFING Mat lang

Boekje “UPWOLFING met stroken naaldvilt”

Over de mogelijkheden van UPWOLFING met naaldvlies (naaldvilt). Tevens een handleiding voor de techniek. Zie deze pagina voor uitgebreide info. 9,95 euro.

Wat is UPWOLFING?

UPWOLFING is het ruimtelijk aanvilten van kleine 3?dimensionale vormen met behulp van geperforeerde schuim­rubber matten. Je kunt deze vormpjes ook nog open­knippen om bijzondere kleureffecten te krijgen.

De techniek werd uitgevonden door Irene van der Wolf. Voor meer informatie zie deze pagina.

ALTTEKST Benodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf Benodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX