De meervilt! kadobon: mooi kado voor elke vilter!

meervilt! kadobon

Je wilt iemand een viltkado geven, maar je weet niet wat? Je vindt het lastig om wolkleuren voor iemand anders uit te kiezen? Je weet niet of naaldvilten of natvilten het meest in de smaak zal vallen? Heeft ze dat mooie viltboek nou wel of nog niet? En dat andere, zou dat wat zijn..?

Maak het jezelf gemakkelijk en geef een kadobon... daar kan je mee aankomen! Je bepaalt hieronder het bedrag waarmee je je viltvriend(in) wilt verrassen en je krijgt van ons per mail een mooie kadobon toegestuurd die je zelf kan afdrukken en verwerken in een leuk kado (mooi etuitje er omheen vilten en klaar).

Mooi kado voor elke vilter!

De meervilt! kadobon is te verkrijgen in bedragen vanaf 10 euro, oplopend tot 100 euro. Wil je een hoger bedrag schenken? Dan kan je meerdere kadobonnen geven.

De meervilt! kadobon is door de ontvanger eenvoudig in te wisselen. Gewoon bij het bestellen in de meervilt! webwinkel de code van de bon opgeven. Langskomen in de winkel in Haarlem is ook mogelijk (na afspraak). En inwisselen bij een workshop kan natuurlijk ook.

Kies een bedrag:


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX