Accessoires voor de Janome punchmachine

De naaldunit met 5 verwisselbare naalden en een grote aanschuif-werktafel maken de Janome punchmachine nog veelzijdiger.

Janome punchmachine accessoiresJanome punchmachine accessoires

Naaldunit voor 5 verwisselbare naalden

Dit is een zeer handige en naar onze mening vrijwel onmisbare vervanger voor de unit met 5 vaste naalden die standaard bij de Janome punchmachine geleverd wordt. In geval van naaldbreuk hoef je zo alleen de gebroken naald(en) te vervangen. Je kunt de naalden per stuk vervangen en je kunt er dus ook voor kiezen om voor fijn detailwerk met minder naalden te werken, of een fijnere soort te gebruiken. De unit maakt ook het gebruik mogelijk van onze voordelige vervangingsnaalden. Complete set, bestaande uit de naaldhouder, 10 naalden en een transparante aandrukvoet. Prijs: 49,00 euro.

Janome punchmachine accessoires

Aanschuiftafel voor vergroot werkblad

Met deze extra grote aanschuiftafel hebt je een mooi vlak werkoppervlak van wel 40 x 60 cm tot je beschikking. Ideaal voor de wat grotere werkstukken. Vervaardigd van stevige, slagvaste kunststof. Voorzien van uitklapbare pootjes met rubberen antislipdopje. Prijs: 59,00 euro.

Als je deze accessoires tegelijk met een Janome punchmachine aanschaft, dan ben je voordeliger uit dan wanneer je ze los koopt.

Maak je keuze:


Prijs: 49,00 euro

LoadingBijwerken......

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX