Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag

Wild van Vilt Experimenteerpakket Natvilten & Naaldvilten

Met de inhoud van dit pakket en het boekje Wild van Vilt kan je naar hartelust experimenteren met de basis­technieken van het natvilten en naaldvilten. Een ideale manier om kennis te maken met twee verschil­lende vilt­technieken.

Je kunt bijvoorbeeld enkele armbanden natvilten, of kettingen, viltballen of zelfs een bloem. Uit het hoofdstuk over naaldvilten kan je o.a. balletjes en hartjes maken met de materialen uit dit pakket.

Het gaat er bij dit pakket om dat je de technieken en materialen leert kennen. Ben je daarna helemaal wild van vilt, dan kan je door met het grotere werk. Je kunt dan als ervaren vilter de benodigde materialen en kleuren naar eigen smaak en inzicht uitzoeken.

Heb je het boekje al? Je kunt de Wild van Vilt pakketten met of zonder het boekje kopen.

Pakket zonder boekje Wild van Vilt: € 19,95.
Pakket met boekje Wild van Vilt: € 35,90.

Maak je keuze:


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......
Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag

Wild van Vilt Experimenteerpakket Natvilten & Naaldvilten

Dit pakket bevat de wol en andere materialen die je nodig hebt voor enkele kleine, maar afwisselende projecten om de techniek te leren kennen.

Om de projecten uit dit pakket te maken, heb je de 5e druk van het boekje Wild van Vilt nodig.

Dit kan je bijvoorbeeld maken
met het Experimenteerpakket
Natvilten & Naaldvilten

Armbandje, ketting, viltballetjes, hartje, of allerlei andere kleine objecten.

Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag

Volg de stap-voor-stap handleiding uit het boekje Wild van Vilt om met de materialen uit het startpakket leuke vilt­projecten te maken.

Wild van Vilt door Anne Cool

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX