Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag

Wild van Vilt Startpakket Naaldvilten

Met dit pakket en met het boekje Wild van Vilt als hand­leiding maak je zelf de mooiste naaldvilt­werkstukken. Zo raak je snel een gemakkelijk thuis in de creatieve mogelijkheden van het naaldvilten. Dit start­pakket is ideaal voor iedereen die aan de slag wil met deze "andere manier" van vilten.

Met dit pakket leer je de basisbeginselen uit het hoofdstuk over naaldvilten uit het boekje Wild van Vilt (vanaf pagina 72). Je kunt balletjes, hartjes en andere objecten zoals een diertje maken met de materialen uit dit pakket.

Heb je het boekje al? Je kunt de Wild van Vilt pakketten met of zonder het boekje kopen.

Pakket zonder boekje Wild van Vilt: € 13,95.
Pakket met boekje Wild van Vilt: € 29,90.

Maak je keuze:


Prijs: 13,95 euro

LoadingBijwerken......
Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag

Wild van Vilt Startpakket Naaldvilten

Dit pakket bevat de wol en andere materialen die je nodig hebt voor de beschreven projecten. Je hebt alleen nog wat klein gereed­schap zoals een schaar nodig.

Om de projecten uit dit pakket te maken, heb je de 5e druk van het boekje Wild van Vilt nodig.

Dit kan je maken met het Startpakket Naaldvilten

Viltballetjes, hartjes, schattige diertjes, en allerlei verrassende objecten. Naaldvilten is kleien met wol!

Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Wild van Vilt door Anne Cool

Volg de stap-voor-stap handleiding uit het boekje Wild van Vilt om met de materialen uit het startpakket leuke vilt­projecten te maken.

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX