Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag

Wild van Vilt Startpakket Natvilten

Met dit pakket en met het boekje Wild van Vilt als handleiding maak je zelf de mooiste viltwerkstukken. Zo leer je snel een gemakkelijk de vele mogelijkheden van het natvilten kennen. Dit startpakket is een prachtig kado voor iedereen die creatief aan de slag wil met vilten.

Met de inhoud van dit uitgebreide pakket kan je verschillende grotere projecten uit het boekje Wild van Vilt maken:

Een kleurig tasje, een mooie muts in een of twee kleuren en een schattig setje babyschoentjes met een mutsje. Om zelf te gebruiken of om als (kraam)kado te geven.

Heb je het boekje al? Je kunt de Wild van Vilt pakketten met of zonder het boekje kopen.

Pakket zonder boekje Wild van Vilt: € 33,95.
Pakket met boekje Wild van Vilt: € 49,90.

Maak je keuze:


Prijs: 33,95 euro

LoadingBijwerken......
Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag

Wild van Vilt Startpakket Natvilten

Dit pakket bevat de wol en andere materialen die je nodig hebt voor de beschreven projecten. Je hebt alleen nog wat naald en garen en een schaar nodig.

Om de projecten uit dit pakket te maken, heb je de 5e druk van het boekje Wild van Vilt nodig.

Dit kan je maken met het Startpakket Natvilten

  • Een kleurig tasje.
  • Een mooie witte muts.
  • Een muts in twee kleuren.
  • Een schattig babysetje: schoentjes en een mutsje.
Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag Met de Wild van Vilt viltpakketten kan je zo aan de slag

Let op! Als je het tasje maakt, kan je met de hoeveel­heid donker­paarse wol in het pakket niet ook nog de muts in 2 kleuren maken. Wél de muts in één kleur. Wil je de tas én de twee­kleurige muts maken, dan heb je in extra donker­paarse wol nodig (of een andere kleur als je die mooier vindt). Extra gekleurde wol vind je hier.

Wild van Vilt door Anne Cool

Volg de stap-voor-stap handleiding uit het boekje Wild van Vilt om met de materialen uit het startpakket leuke vilt­projecten te maken.

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX