Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteGratis kleurkaarten bij meervilt!

Kleurkaarten

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Van verschillende soorten wol en vilt hebben we gratis gedrukte kleurkaarten beschikbaar. Deze zijn handig om een overzicht te krijgen van alle leverbare kleuren waarin het materiaal leverbaar is.

De kleurkaarten zijn gratis en we berekenen voor het versturen ervan ook geen porto­kosten. Maar let op: om de portokosten te beperken voegen we bij vrijwel elke bestelling al de de kleur­kaarten waarvan we denken dat ze voor jou van belang kunnen zijn. Heb je eerder bij ons besteld, dan heb je de kleurkaart dus misschien al in je bezit.

Je kunt de gratis kleurkaarten gebruiken om een eerste selectie te maken van de kleuren. Omdat de weergave in drukwerk beperkingen heeft, kunnen de kleuren echter wel (flink) afwijken van de echte kleuren. Daarom kan je van de meeste materialen ook staaltjes of monster­collecties bestellen. Deze zijn echter niet gratis.

Bestel je gratis kleurkaarten:


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......

Deze gratis kleurkaarten kan je aanvragen

Gratis kleurkaarten bij meervilt!
Europese
merino lontwol (en potloodlont)
Gratis kleurkaarten bij meervilt!
Zuid-Amerikaanse merino lontwol
 
Gratis kleurkaarten bij meervilt!
Lontwol natuur
Gratis kleurkaarten bij meervilt!
Design en Bergschaap Naaldvilt
Gratis kleurkaarten bij meervilt!
100% Wolvilt

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX