Vraag een knipstaaltje aan van de kleuren vilt die je wilt beoordelen

Kleurstalen Bergschaap naaldvilt

Voorbeeldjes van écht vilt

Wil je weten hoe een viltkleur er echt uitziet? Bestel dan een knipstaaltje.

De kleuren op het beeldscherm van je computer (of tablet of smarthone) kunnen behoorlijk afwijken van de werkelijkheid. Ook geprinte of gedrukte kleurkaarten kunnen niet alle kleuren goed weergeven. Zeker bij vilt, waar de kleuren vaak erg mooi verzadigd zijn en de structuur van de wol een rol speelt, kan je de kleur eigenlijk alleen goed beoordelen aan de hand van het echte materiaal. Om misverstanden en vergissingen te voorkomen, maken we het daarom gemak­kelijk om een klein stukje vilt als voorbeeld te bestellen.

Bestellen

De staaltjes zijn geknipt of gesneden uit het vilt, we noemen ze daarom ook wel knipstaal. Knipstaaltjes zijn ca. 5 x 8 cm groot en zijn voorzien van een etiket met het kleur­nummer. De kosten zijn 0,25 euro per stuk. We brengen voor het toe­sturen van alleen knip­staaltjes geen verzend­kosten in rekening. Kies de gewenste kleur(en) uit het popup-menu. De kleuren staan op nummer.


Prijs: 0,25 euro

LoadingBijwerken......

Kleuroverzicht

Klik op een afbeelding om deze te ver­groten...

Bergschaap naaldvilt 4 mm in 6 natuurtinten
401 Wolwit

Bergschaap naaldvilt 4 mm in 6 natuurtinten
403 Lichtgrijs

Bergschaap naaldvilt 4 mm in 6 natuurtinten
405 Lichtbruin

Bergschaap naaldvilt 4 mm in 6 natuurtinten
402 Crèmegrijs

Bergschaap naaldvilt 4 mm in 6 natuurtinten
404 Grijs

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX