Etamine de laine van 100% extra fijne merinowol

Etamine de laine

Woletamine van 100% extra fijne 19,5 micron merinowol. Na het wassen of vilten ontstaat zachte en soepele stof.

Een luxe, zware stof om op te vilten. Dikker en dichter geweven dan bijvoorbeeld chiffon­zijde, maar met een prima hechting. Deze etamine heeft geen superwash-behandeling ondergaan, waardoor de stof enigszins meekrimpt tijdens het vilten en licht kreukelt.

Deze stof is ongeverfd en ongebleekt. Uitstekend geschikt dus om zelf te verven, beschilderen of bedrukken/stempelen met plantaardige verf of met de Dupont wol/zijde­verven.

Etamine de laine, grey cloth, loomstate,?kleur: ecru (ongebleekt en ongeverfd),?100% wol,?150/155 cm breed,?gewicht ca. 115 g/m (= ca. 75 gram per vierkante meter). Deze etamine is geheel biologisch, GOTS-gecertificeerd.

Etamine is leverbaar per meter of in meervouden daarvan. En als hele rol van ca. 60 meter. Klik meerdere keren op Toevoegen aan winkel­wagentje om meer meters te bestellen. Deze leveren we dan natuur­lijk aan één stuk.

Maak je keuze:

Etamine de laine 150 cm breed
€ 22,50
€ 1090,00
(€ 18,16 p/m)


Prijs: 22,50 euro

LoadingBijwerken......
Etamine de laine van 100% extra fijne merinowol

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX