Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site100% zijden organza

Organza

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Deze tere, prachtig transparante zijden stof is zeer geschikt om op te vilten.

Door de manier van weven en de gebruikte zijde waaruit de zijde­lijm niet geheel is verwijderd, voelt organza enigszins stijf aan, in tegen­stelling tot chiffon. Terwijl chiffon soepel valt, plooit organza zich met een zekere opbollende luchtig­heid. Een mooi materiaal voor kleding, zoals bijvoor­beeld blouses, kragen en tutu’s. Ook vaak gebruikt voor luxe interieur­toepassingen en decoratie, zoals vitrage, gordijnen, room dividers, kado­verpakkingen, enz.

Organza, 100% zijde 5.5 in de kleuren wit (gebleekt) of zwart (geverfd). Breedte 105 cm, gewicht ca. 26 g/m.

Organza is leverbaar per meter of in meervouden daarvan. En als hele rol van ca. 48 meter. Klik meerdere keren op Toevoegen aan winkel­wagentje om meer meters te bestellen. Deze leveren we dan natuur­lijk aan één stuk.

Maak je keuze:

Organza 5.5, breedte 105 cm Wit Zwart
€   17,50 €   19,50
€ 740,00
(€ 15,42 p/m)
€ 810,00
(€ 16,88 p/m)


Prijs: 17,50 euro

LoadingBijwerken......
100% zijden organza 100% zijden organza

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX