Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe sitePongé 05 wit (ongeverfd)

Pongézijde

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Wie aan zijde denkt, heeft meestal pongé­zijde voor ogen. Deze zeer fijne, lichte stof heeft de prachtige glans en soepelheid waarom zijde bekend staat.

Pongézijde bestaat in verschillende diktes. De lichte pongé 05 is geschikt voor vilten. Doordat pongé dichter is geweven dan chiffonzijde is enige ervaring met vilten wel gewenst en is het ook aan te bevelen om extra fijne merinowol te gebruiken. Pongé is ook ideaal voor zijde­schilderen.

Voor andere toepassingen, zoals voeringen, kussen­overtrekken, blouses, bruids­jurken, lampe­kappen en zelfs gordijnen, worden meestal dikkere pongé­soorten gebruikt zoals pongé 06, 08, oplopend tot pongé 15. Wij kunnen indien gewenst verschillende soorten voor je bestellen.

Maak je keuze:


Prijs: 9,00 euro

LoadingBijwerken......
Pongé 05, 100% zijde, 20 g/m, 90 cm breed
9,00 euro
13,50 euro
370,00 euro
(€ 7,71 per meter)
550,00 euro
(€ 11,46 per meter)
Pongé 05 zwart

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX