Voor verzending naar België rekenen we slechts 2 euro extra

Extra verzendkosten België

Verzenden naar België is helaas nog steeds duurder dan verzenden binnen Nederland. Ons standaard­verzendtarief voor verzending naar België is 6,95 euro.

De extra kosten boven onze standaard verzendkosten binnen Nederland bedragen dus 2 euro. Je kunt deze extra verzend­kosten toevoegen aan je winkel­wagentje en dan je bestelling direct betalen. Zo hoef je dus niet te wachten totdat je van ons een aangepaste order­bevestiging ontvangt met de juiste verzend­kosten.

Let op: de extra verzendkosten verschijnen onderaan de lijst met producten in je winkel­wagentje. Dus niet bij de verzendkosten.

Extra verzendkosten voor België:

Prijs: 2,00 euro

LoadingBijwerken......

Verzendkosten naar België verlaagd!

Door het toegenomen aantal verzendingen naar België hebben we een voordeliger tarief bij DHL gekregen. In plaats van € 8,95 betaal je daardoor vanaf eind augustus 2016 nog slechts € 6,95 per standaardverzending.

Daar zijn we heel blij mee, maar we hopen natuurlijk dat verzenden naar België ooit net zoveel zal kosten al binnen Nederland. Voor ons is het hele Nederlands-Vlaamse taalgebied één, maar de verzendbedrijven zijn helaas nog niet zo ver

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX