vilt van de rol per meter

100% Wolvilt van de rol

100% Wolvilt is bij meervilt! leverbaar van de rol op een breedte van 180 cm in diktes van 1, 2 en 3 mm. In de tabel hieronder staan de mogelijkheden en prijzen:

100% wolvilt - 1 mm
Per meter
58,00 euro
100% wolvilt - 2 mm
Per meter
95,00 euro
100% wolvilt - 3 mm
Per meter
155,00 euro

Een veelzijdig materiaal

Wolvilt is een natuurlijk materiaal dat wordt gebruikt voor poufs en andere meubels, kussens en gordijnen, wand- en vloerbekleding en kamerschermen, boekomslagen en mappen, tassen en andere gebruiksvoorwerpen, en nog veel meer. Vilt rafelt niet en is gemakkelijk te verwerken d.m.v. snijden, naaien, lijmen en andere technieken.

100% wolvilt is van nature waterafstotend, slijtvast, brandvertragend. Het is behoorlijk kleurecht, maar de mate waarin verschilt per soort. Wij leveren uitsluitend hoogwaardig vilt van 100% wol, geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Bestellen

Het voor ons helaas ondoenlijk om alle kleuren en diktes in voorraad te houden. Van sommige hebben we soms een kleine voorraad liggen. Wat wij niet hebben, kunnen we doorgaans snel leveren (1-2 weken, indien in voorraad bij onze leveranciers).

De genoemde prijzen zijn een indicatie, want soms zijn extra verzend- of orderkosten van toepassing en bij grotere afnames kunnen wij korting verlenen. De kleuren en hoeveelheden die onze verschillende leveranciers op magazijn hebben, wisselen regelmatig. Daarom is direct bestellen van deze soorten niet mogelijk via onze webwinkel. Wij maken echter graag een offerte op maat voor je. Mail of bel ons gerust daarvoor.

Wij leveren 100% wolvilt van twee verschillende merken: HollandFelt en TrueFelt. Het vilt met kleur­nummers 603 t/m 690 is van TrueFelt. Dit vilt heeft een wolliger uiter­lijk. Het is alleen verkrijg­baar in een dikte van 1 mm. Lapjes van ca. 20 x 30 cm van beide merken hebben we in voorraad en kan je direct in onze webwinkel bestellen.

Andere soorten

Het is soms mogelijk nog andere soorten en diktes te leveren; wij zijn je graag behulpzaam bij het bekijken van de mogelijkheden als je bepaalde wensen hebt.

Meer informatie

Zie ook onze extra informatie over de eigenschappen van wolvilt, levertijden, toepassing, links naar kleurkaarten en een voorraadoverzicht.

Wolvilt van de rol is alleen per mail te bestellen. Je kunt nu wel direct kosteloos een gedrukte kleurkaart aanvragen:


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......
100% Wolvilt van de rol 100% Wolvilt van de rol 100% Wolvilt van de rol

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX