Wolvilt coupons

Vilt coupons

Regelmatig hebben wij coupons vilt in de aanbieding. Deze coupons zijn restanten van speciale bestellingen of het vilt is over van grotere projecten, ingekocht als monster­materiaal of extra ingekocht om aan een minimale bestel­hoeveelheid te komen. Ook zitten er soms kleuren bij die we niet (meer) standaard in assortiment hebben.

De prijs van een coupon is altijd lager dan de normale prijs van een lap van dezelfde afmeting. Het scheelt wel 25% of meer!

Zie voor een indruk van de kleuren één van deze links:
100% wolvilt
Naaldvilt Design 2 mm
Naaldvilt Design 3 mm
Naaldvilt bergschaap 4 mm

Maak hieronder je keuze. Als je een coupon hebt gekozen uit de lijst, zie je prijs vanzelf verschijnen. Het kan voorkomen dat een coupon uit de lijst al is verkocht. In dat geval verschijnt er een melding onder de knop “Toevoegen aan winkelwagentje”. We proberen de voorraad zo goed mogelijk bij te houden.

Let op: van elke coupon is slechts één exemplaar aanwezig!

Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......

Coupon te groot?

Is van de één de coupons de kleur en dikte goed, maar de afmeting te groot? We kunnen er een stuk voor je afsnijden, waardoor je in verhouding ook minder betaalt. Bel of mail ons als je dit wilt.

Wolvilt coupons

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX