Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteLontwol natuur 001

Lontwol natuur 001

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Zuid-Amerikaanse merino 19,5 micron extra fijn.

Een witte, zeer fijne, zachte merino met een mooi volume en een lange vezel. Zeer goede vilt­eigenschappen, prima spinwol, luxe wol voor XXL brei­projecten.

Dit is dezelfde wol als fabrikant IDEEN gebruikt voor de gekleurde extra fijne merino. Hij  is daar dus uitstekend mee te combineren.

Lontwol natuur 001
€ 3,00
€ 12,50
€ 42,00
€ 360,00

Kies een verpakking:


Prijs: 3,00 euro

LoadingBijwerken......

Klik meerdere keren om extra verpakkingen te bestellen. Bestel je meerdere kilo’s, dan leveren we die aan één stuk. Tenzij je duidelijk vermeldt dat je losse kiloverpakkingen wilt hebben.

Prijzen en hoeveelheden

Lontwol natuur 001 is te verkrijgen in verpakkingen van 50 gram, 250 gram, 1 kilo en als bump van ca. 10 kilo.

Natuurlijke variatie

Een natuurproduct als wol is niet altijd hetzelfde. Elke schering, elke kudde, elk schaap is weer anders. Let er daarom op dat je voor een project voldoende wol in één keer bestelt. We kunnen namelijk niet garanderen dat je bij een volgende bestelling precies dezelfde wol krijgt.

Hoe lang is die lont?

Wol wordt doorgaans verkocht per gewicht. Maar soms wil je weten hoe lang de lont is die je krijgt. De verchil­lende verpakkingen bevat­ten de hieronder genoemde lengtes. Let op: dit ie een benadering. De lengte kan per soort wol, per kleur of per productie verschillen. En hoe harder je trekt, des te langer wordt de lont.

50 gram = ca. 2 meter
250 gram = ca. 10 meter
1 kilo = ca. 40 meter

Lontwol natuur 001

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX