Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteLontwol natuur 601

Lontwol natuur 601

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Australische merino superfijn, 16 micron.

Je wist niet dat wol zó zacht kon zijn… de fijnste wol in ons assortiment. Zeer zacht en soepel. Een prachtige wol voor het allerfijnste viltwerk. Natuurlijk ook heel geschikt voor het spinnen van fijne, zachte garens. Een zeer bijzondere, maar daardoor ook kostbare kwaliteit.

Lontwol natuur 601
€ 4,40
€ 18,00
€ 62,50

Kies een verpakking:


Prijs: 4,40 euro

LoadingBijwerken......

Prijzen en hoeveelheden

Lontwol natuur 601 is te verkrijgen in verpakkingen van 50 gram, 250 gram of 1 kilo. Deze superfijne 601 is niet leverbaar als bump van ca. 10 kilo.

Natuurlijke variatie

Een natuurproduct als wol is niet altijd hetzelfde. Elke schering, elke kudde, elk schaap is weer anders. Let er daarom op dat je voor een project voldoende wol in één keer bestelt. We kunnen namelijk niet garanderen dat je bij een volgende bestelling precies dezelfde wol krijgt.

Hoe lang is die lont?

Wol wordt doorgaans verkocht per gewicht. Maar soms wil je weten hoe lang de lont is die je krijgt. De verchil­lende verpakkingen bevat­ten de hieronder genoemde lengtes. Let op: dit ie een benadering. De lengte kan per soort wol, per kleur of per productie verschillen. En hoe harder je trekt, des te langer wordt de lont.

50 gram = ca. 2 meter
250 gram = ca. 10 meter
1 kilo = ca. 40 meter

Lontwol natuur 601

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX