Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe sitePotloodlont van Nieuw-Zeelandse merino

Merino potloodlont natuur 001

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Dunne lontwol van Nieuw-Zeelandse merino, 24 micron, middelfijn.

Gewone lontwol is zo’n 5 cm dik. Potloodlont, of voorgaren, heeft een doorsnede van slechts 0,5 tot 1 cm, afhankelijk natuur­lijk van hoe ver je de wol indrukt of uit­trekt. Potlood­lont is geschikt voor naald- en natvilten, om te spinnen en te weven en om zonder verdere voor­bewerking mee te haken of te breien en daarna eventueel te vervilten. Deze dunne lont is ideaal om zelf te verven!

Gewicht ca. 2 gram per meter. Dit is dezelfde wol als onze veelgebruikte lontwol natuur 401, maar dan in een dunnere lont getrokken.

Lontwol natuur 401
Prijzen
2,80 euro
12,60 euro
42,00 euro

Kies een verpakking:


Prijs: 2,80 euro

LoadingBijwerken......

Prijzen en hoeveelheden

Lontwol natuur 401 is te verkrijgen in verpakkingen van 50 gram, 250 gram of 1 kilo. Voor de echte groot­verbruikers leveren we ook hele bumps van ca. 10 kilo met de volgende kortingen op de kiloprijs:

20% Korting bij aankoop van een volledige bump;
25% Korting bij aankoop vanaf 4 bumps (een mix van verschillende bumps is daarbij mogelijk).

Het gewicht van een bump is gemiddeld 10 kilo (ca. 9 tot maximaal 14 kilo voor sommige soorten). We wegen elke bump en brengen dan het werke­lijke gewicht in reke­ning. Je kunt deze bumps daar­door niet direct in de web­winkel bestel­len. Stuur ons een mail en je krijgt van ons de exacte prijs door. Of bestel in de web­winkel gewoon 10 kilo en vermeld bij de opmerkin­gen dat je een hele bump wilt hebben. Kies ver­volgens voor betalings­wijze overschrijving en wacht dan met betalen totdat je van ons een factuur hebt ontvangen waarop het exacte gewicht van de bump(s) staat.

Natuurlijke variatie

Een natuurproduct als wol is niet altijd hetzelfde. Elke schering, elke kudde, elk schaap is weer anders. Let er daarom op dat je voor een project voldoende wol in één keer bestelt. We kunnen namelijk niet garanderen dat je bij een volgende bestelling precies dezelfde wol krijgt.

Potloodlont van Nieuw-Zeelandse merino Potloodlont van Nieuw-Zeelandse merino

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX