Naaldvlies fijn collectie IDEEN FLYFEL voorvilt

Naaldvlies fijn collectiedozen

Kleine lapjes van ons fijne merino naaldvlies, in verschillende kleur-collectiedozen. Gebruik ze voor kleine decoraties of om het materiaal uit te proberen.

Is een meter of een lap van 60 x 60 cn naaldvlies te veel voor je? Heb je maar kleine stukjes nodig voor decoraties of wil je dit mooie materiaal eens uitproberen? Dan zijn deze doosjes met 10 lapjes van ca. 20 x 30 cm de oplossing.

Zie voor meer informatie over het materiaal ook de uitgebreide productinformatie over het naaldvlies fijn.

Er zijn verschillende dozen met 10 kleuren.
Prijs per stuk: 10,90 euro.

Op=op

Doordat verschillende kleuren naaldvlies niet langer geproduceerd worden, kunnen we deze collectiedozen helaas niet meer samenstellen. Je kunt nog bestellen zolang de voorraad strekt. Is een bepaalde doos op, dan kan je deze niet meer toevoegen aan je winkel­wagentje.

Maak je keuze:


Prijs: 10,90 euro

LoadingBijwerken......

Inhoud collectiedozen

Klik op de kleurkaart om deze te vergroten.

Naaldvlies fijn collectie IDEEN FLYFEL voorvilt Naaldvlies fijn collectie IDEEN FLYFEL voorvilt Naaldvlies fijn collectie IDEEN FLYFEL voorvilt Naaldvlies fijn collectie IDEEN FLYFEL voorvilt

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX