Naaldvlies fijn/dun Flyfel-liteweb

Naaldvlies fijn extra dun (liteweb)

Extra dun wit naaldvlies voor de allerfijnste werkstukken.

De merknaam van dit z.g. voorvilt van fabrikant Ideen.com is Flyfel-liteweb; het wordt ook wel naaldvilt of wolvlies genoemd. Dit naaldvlies is een extra dunne variant van ons gewone naaldvlies fijn. Het is vervaardigd van dezelfde licht vernaalde, 19,5 micron merinowol, maar het is nog ongeveer een derde lichter. Het gewicht per vierkante meter is slechts ca. 85 gram tegen 120 gram voor de gewone soort. Ideaal dus om een zeer soepel en zacht vilt te maken, bijvoorbeeld voor kledingstukken.

Naaldvlies fijn/dun is verkrijgbaar in de kleur wit (ongeverfd) van de rol met een breedte van 120 cm in lengtes van 1 meter of een meervoud daarvan. Elke keer dat je op de bestelknop klikt, voeg je een meter toe. Langere stukken leveren we altijd aan één stuk.

Prijs per meter:

Prijs: 12,50 euro

LoadingBijwerken......

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt! Plus... The Battlefelt viltwedstrijd!