Naaldvlies fijn gemêleerd ideen.com Flyfel-melweb

Naaldvlies fijn gemêleerd

Superzacht naaldvlies van een melange van twee kleuren merinowol.

Naaldvlies fijn gemêleerd is een menging van telkens twee kleuren. Dit zachte naaldvlies (ook wel wolvlies, naaldvilt of voorvilt genoemd of bekend onder de merknaam FLYFEL-melweb van ideen.com) heeft een gewicht van ongeveer 120 gram per vierkante meter. Het is gemaakt van superfijne 19,5 micron merinowol en is daardoor geschikt om op de huid te dragen. Ideaal voor sjaals en kledingstukken, want deze fijne wol kriebelt niet. Een bijzonder materiaal met een subtiel kleureffect.

Net als ons gewone naaldvlies fijn leverbaar in lappen van 60 x 60 cm en van de rol met een breedte van 120 cm in lengtes van 1 meter of een meervoud daarvan.

Prijs naaldvlies fijn gemêleerd
5,90 euro
16,00 euro

Maak je keuze:Prijs: 16,00 euro

LoadingBijwerken......

Kleuroverzicht

Alleen kleur 098 )zwart + wolwit) is nog in productie. Alle andere kleuren zijn helaas uitlopend (alleen nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt).

Naaldvlies fijn gemêleerd ideen.com Flyfel-melweb 095
paars
+
koningsblauw
UITLOPEND
Naaldvlies fijn gemêleerd ideen.com Flyfel-melweb 098
zwart
+
wolwit
 

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt! Plus... The Battlefelt viltwedstrijd!