Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteNaaldvlies fijn met zijde Wosiweb

Naaldvlies fijn wol met zijde (wosiweb)

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Zeer fijn, superdun merino naaldvlies met een toevoeging van 20% zijde. Uiterst geschikt voor soepele kleding en luxe nuno-vilt.

Dit fijne naaldvlies, ook wel naaldvilt of wolvlies genoemd, of bekend onder de merknaam Flyfel-wosiweb van fabrikant IDEEN, is vervaardigd van superfijne (19,5 micron) merinowol met een toevoeging van 20% moerbeizijde. Het vlies vervilt gemakkelijk en voelt heerlijk zacht aan. De zijdetoevoeging geeft het vilt een luxueuze schittering.

Extra zacht door zijde

De toevoeging van zijde maakt dit naaldvlies nog zachter en soepeler dan vlies van alleen merinowol. Zijde is zeer sterk, waardoor dit vlies erg stevig en stabiel is, ondanks dat het ongeveer een derde dunner is dan het naaldvlies van 100% wol. Ook bij gebruik van slechts een enkele laag. Je maakt er een heerlijk licht en dun vilt mee.

Het is moeilijk om de dikte van naald­vlies exact te benoemen; laten we zeggen ca. 3 mm. Wosiweb heeft een gewicht van ca. 85 gram per vierkante meter.

Naaldvlies fijn met zijde wosiweb is leverbaar in 28 ver­schillende kleuren in formaat 60 x 60 cm en van de rol met een breedte van 120 cm in lengtes van 1 meter of een meervoud daarvan.

Naaldvlies fijn met zijde (wosiweb)
WITGEKLEURD
5,50 euro 6,00 euro
15,00 euro 17,00 euro

Maak je keuze:Prijs: 15,00 euro

LoadingBijwerken......

Wosiweb kleuren

Wosiweb wordt gemaakt door het mengen van wol en zijde. Deze kunnen van de zelfde kleur zijn, maar ook van verschil­lende kleuren. Dat laatste geeft een extra gemêleerd effect. Bijzonder zijn de kleuren met zwarte wol en gekleurde zijde. Aan de hand van de kleur­staaltjes hieronder is het moeilijk te beoordelen, maar het geeft een prachtig, zeer chic resultaat.

De eerstgenoemde kleur in het overzicht is de kleur van de wol. De tweede kleur is de zijde die er doorheen is gemengd. Het aandeel wol is 80%, het aandeel zijde is 20%.

Je kunt de kleurstalen vergroten door erop te klikken.

130 Naaldvlies Wosiweb kleur 301
301

wit + wit

130 Naaldvlies Wosiweb kleur 380
380

zwart + wit

130 Naaldvlies Wosiweb kleur 398
398

wit + zwart

130 Naaldvlies Wosiweb kleur 399
399

zwart + zwart

Veel van de hieronder kleuren worden helaas niet meer gebroduceerd. Kijk op de pagina met naaldvlies restanten wat nog beschikbaar is...

Naaldvlies restanten

Naaldvlies fijn met zijde Wosiweb Naaldvlies fijn met zijde Wosiweb

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX