Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteGewassen en gekaarde vulwol van Zuid-Duitse merinoschapen

Vulwol

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Voor wie zijn werkstukken graag helemaal van natuurlijk materiaal maakt — dus ook de vulling — is er deze gewassen en gekaarde wol van Zuid-Duitse merinoschapen. Voor poppen, kussens, gevilte woonkeien en andere toepassingen waarvoor je volume nodig hebt.

De wol heeft een vrij korte vezel en is mooi veerkrachtig. Doordat hij is gekaard, kan je er mooi regelmatig mee vullen, dus zonder ongewenste verdikkingen en “lege plekken”. Tevens is dit een geschikte wol voor het naaldvilten van grotere (basis)vormen. Verkrijg­baar in verpak­kingen van 1 kilo of 5 kilo.

Maak je keuze:

Vulwol
18,54 euro
82,40 euro


Prijs: 18,54 euro

LoadingBijwerken......

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX