Workshop 3D met naald, draad en naaldvlies door Daphne Brasser

3D met naald, draad en naaldvlies

Een nieuwe workshop met Daphne Brasser. Geef je 3D?vilt een nieuwe twist met naald en draad.

Tijdens deze dagworkshop leer je verschillende 3D vilt­technieken door op meerdere manieren naaldvlies in te rijgen. In de ochtend doen we enkele proeven om de ver­schil­lende mogelijkheden uit te proberen. Hier calculeren we de krimp. ’s Middags ga je een eigen paneel ontwerpen in vorm en kleur. We berekenen de hoeveel­heid naald­vlies die je nodig hebt om de lap uit­einde­lijk om een paneel van te kunnen spannen. Je gaat naar huis met je eigen vilten 3D-schilderij. Zowel gevorderden als beginnende vilters kunnen deel­nemen aan deze workshop.


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......
3D met naald, draad en naaldvlies met Daphne Brasser
Workshop 3D met naald , draad en naaldvlies door Daphne Brasser Workshop 3D met naald, draad en naaldvlies door Daphne Brasser Workshop 3D met naald , draad en naaldvlies door Daphne Brasser Workshop 3D met naald , draad en naaldvlies door Daphne Brasser Workshop 3D met naald , draad en naaldvlies door Daphne Brasser Workshop 3D met naald , draad en naaldvlies door Daphne Brasser

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX