Kleding van vilt door Anneke Copier

Cursus Kleding van vilt
met Anneke Copier

Soepel, vrouwelijk en transparant

Anneke Copier leert je in deze 3-daagse cursus hoe je soepele, vrouwelijke en transparante kleding van vilt maakt. We organiseerden deze cursus met veel succes eerder in december 2016 en juni 2017. In november 2018 is je volgende kans om aan deze cursus mee te doen!

Chiffonzijde en merinowol vormen de basis van de kleding die we gaan maken. We werken vanuit een vierkant, cirkel, rechthoek of driehoek. Door het gebruik van chiffon­zijde maken we het soepel, door de manier waarop we de wol neer­leggen maken we het transparant, door de vilt­technieken maken we deze vormen vrouwelijk. We draperen en modelleren.

Vanuit deze techniek is veel mogelijk. De ervaring leert dat elke cursist iets anders maakt, waardoor je met een schat aan ervaringen naar huis gaat.

Reserveer nu alvast een plaats. Als je niet direct het volledige cursusgeld wilt betalen, kan je kiezen voor een aanbetaling van € 100,00. Het restant kan je eind oktober voldoen.

Deze workshops zijn helemaal volgeboekt. Je kunt alleen nog inschrijven voor de wachtlijst.


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......
Workshop Kleding van vilt met Anneke Copier
Kleding van vilt door Anneke Copier Kleding van vilt door Anneke Copier Kleding van vilt door Anneke Copier Kleding van vilt door Anneke Copier Kleding van vilt door Anneke Copier

Hieronder:
impressies van de cursus van 2017

Kleding van vilt door Anneke Copier Kleding van vilt door Anneke Copier Kleding van vilt door Anneke Copier

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX