Workshop Vilten met Naaldvlies

Tweedaagse cursus natvilten met Daphne Brasser

Voor wie een degelijke basis wil leggen met natvilten, is er deze cursus van twee volle dagen. Bij deze cursus komen verschillende aspecten van de natvilt­techniek uitgebreid aan de orde.

2 hele dagen in november 2018
€ 180,00

Deze cursus is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met vilten. Maar ook wie al eens eerder heeft gevilt, zal van deze veelzijdige cursus nog veel opsteken. Tijdens de cursus maak je meerdere viltobjecten in verschillende technieken: een schaal, een 3D-paneeltje en bijvoor­beeld een telefoon- of tablethoesje. De cursus van twee volle dagen biedt je de gelegen­heid ook een groter werkstuk te maken.

Veelzijdig en creatief

Docent van deze cursus is Daphne Brasser. Zij leert je in de eerste plaats om een mooi gelijkmatig en stevig vilt te maken van losse lontwol. Maar er komt nog veel meer aan bod: rekening houden met het krimpen van de wol, werken met andere materialen zoals naaldvlies, combineren met zijde en ramie, het gebruik van mallen voor het vilten van holle vormen, en natuurlijk haar specialiteit: het bereiken van interessante 3D-effecten door het invilten van diverse materialen.

Deze workshop is helemaal volgeboekt. Je kunt alleen nog inschrijven voor de wachtlijst.

Reserveer nu alvast een plaats. Als je niet direct het volledige cursusgeld wilt betalen, kan je kiezen voor een aanbetaling van € 50,00. Het restant kan je begin oktober voldoen.


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......
Cursus natvilten met Daphne Brasser

Overnachten in Haarlem
Volg je de tweedaagse cursus in augustus en wil je in Haarlem over­nachten? Dan hebben we een hele pagina met over­nachtings­mogelijk­heden in de buurt.

Workshop Vilten met Naaldvlies Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

Mini-Workshopdag van Viltkontaktgroep Regio Noord-Holland/Flevoland bij meervilt!