Masterclass Big Wool Technieken met Twirre van Kraaijenoord

Big Wool Technieken

De masterclass voor designers, ontwerpers, weder­verkopers, kunstenaars en ieder ander die graag meer wil weten van het werken met lontwol.

Duik de diepte in en ontdek de veelzijdigheid van lontwol. Leer de mogelijkheden van dit pure, rauwe materiaal kennen en veelzijdig toepassen. Verschillende brei-, haak- en weeftechnieken komen aan de orde. We werken met de volle lont, maar leren ook hoe we deze kunnen splitsen en hoe we werkstukken kunnen vervilten.

  • Leer alles over de vezel, van schaap tot wol. Maak kennis met een veelheid aan verschillende soorten.
  • Leer de wol en de gereedschappen hanteren en gebruiken.
  • Ontdek verschillende technieken en mogelijkheden om de dikke lont toe te passen. En hoe die verschillende toe­passingen zich vertalen in kunst en design.

Je gaat naar huis met een zelf vervaardigd stalenboek met proeven van verschillende woltechnieken, een werkboek met uitleg en een bak opgedane kennis. Na deze inspirerende dag zit je beslist vol ideeën om zelf aan de slag te gaan.

De masterclass van 15 oktober is exclusief voor onze groothandelsklanten. We geven die dag extra aandacht aan professioneel gebruik en warenkennis.


Prijs: 125,00 euro

LoadingBijwerken......
Masterclass Big Wool Technieken
Masterclass Big Wool Technieken met Twirre van Kraaijenoord Masterclass Big Wool Technieken met Twirre van Kraaijenoord Masterclass Big Wool Technieken met Twirre van Kraaijenoord Masterclass Big Wool Technieken met Twirre van Kraaijenoord Masterclass Big Wool Technieken met Twirre van Kraaijenoord

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX