Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site
4-Daagse cursus driedimensionaal vilt met Claudio Varone en Anneke Copier. 30 april t/m 3 mei 2020 Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site Felt For Architecture by Claudio Varone and Anneke Copier

Felt For Architecture

HELAAS IS DEZE WORKSHOP VOLGEBOEKT. HET IS MOGELIJK OP DE WACHTLIJST GEPLAATST TE WORDEN

Vierdaagse cursus met Claudio Varone en Anneke Copier

Een uitgebreide cursus driedimensionaal vilt, over de technieken die Claudio Varone en Anneke Copier gebruiken voor het maken van hun werk.

Dag 1
De eerste dag zal in het teken staan van de techniek. We verkennen de mogelijkheden van het werken met “lamellen”. Aan de hand van de gemaakte samples wordt de opgedane kennis besproken.

Dag 2
Als we de techniek onder de knie hebben, gaan we de tweede dag over op het design. Hoe komen we in samenwerking met een klant tot een ontwerp? We geven een presentatie en laten het volledige proces zien. Aan de hand van jouw ideeën, met behulp van foto­materiaal, ontwerp je vervolgens een eigen drie­dimensionaal viltpaneel.

Dag 3 en 4
De derde en vierde dag zijn we bezig met het opbouwen en vilten van het werkstuk. Het uiteindelijke resultaat zal ongeveer 90 x 60 cm groot zijn.

Claudio en Anneke zijn allebei aanwezig voor de begeleiding. Enige viltervaring is gewenst.

Schrijf je nu in:

Cursus Felt For Architecture
met Claudio Varone en Anneke Copier
Felt For Architecture by Claudio Varone and Anneke Copier

Felt for Architecture

Felt for Architecture is in 2003 gestart door de Italiaanse architect Claudio Varone (Enkhuizen), in 2006 kwam Anneke Copier (Hauwert) bij het project en sinds­dien werken zij samen. Anneke copier vilt al 32 jaar en is befaamd om haar verfijnde vilten kleding.

Felt for Architecture maakt op ambachtelijke wijze vilten wand- en vloer­tapijten naar een concept van Claudio Varone. De wol wordt gecombineerd met zijde, katoen en andere natuurlijke vezels. De heldere kleuren en organische vormen en het driedimensionale karakter geven het grote monumentale werk een bijna land­schap­pelijke contemplatie en doen denken aan histo­rische decors.

Felt For Architecture by Claudio Varone and Anneke Copier Felt For Architecture by Claudio Varone and Anneke Copier Felt For Architecture by Claudio Varone and Anneke Copier Felt For Architecture by Claudio Varone and Anneke Copier

Prijs: 519,00 euro

LoadingBijwerken......

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX