3D Viltpanelen van Daphne Brasser

Workshop 3D viltpanelen met Daphne Brasser

Tijdens deze workshop van een hele dag maak je een viltpaneel waarin je 3D effecten verwerkt. Door het invilten van driedimensionale vormen die je later weer openknipt, ontstaan verrassende creaties met wol en zijde.

Je begint ’s ochtends met enkele proeven om verschillende mogelijkheden uit te proberen. ’s Middags pas je dan de techniek van je keuze toe bij het maken van een grote lap. Deze lap kan je op een frame spannen om hem als wand­paneel te gebruiken. De workshop is geschikt voor beginners en gevorderde vilters.

Deze workshops zijn helemaal volgeboekt. Je kunt alleen nog inschrijven voor de wachtlijst.


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......
Workshop 3D viltpanelen met Daphne Brasser
3D Viltpanelen van Daphne Brasser 3D Viltpanelen van Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser 3D Viltpanelen van Daphne Brasser

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX