Lontwol natuur 210 met tussahzijde

Lontwol natuur 210
merino/tussahzijde blend

Een heerlijk zachte mix van fijne merino, gemengd met tussah­zijde. Voor wie van superzacht houdt!

Deze ongeverfde lont is mooi lichtcrème, zeer fijn en zacht. Het grote aandeel tussah­zijde geeft deze wol een prachtige, subtiele glans. Geschikt om te vervilten, te spinnen en natuurlijk om zelf te verven als je een mooie kleur wilt hebben.

Lontwol natuur 210
Prijzen
3,30 euro
14,90 euro
54,00 euro
20% korting
= 43,20 euro
per kilo

Kies een verpakking:


Prijs: 3,30 euro

LoadingBijwerken......

Klik meerdere keren om extra verpakkingen te bestellen. Met 10 x 1 kilo klikken bestel je een hele bump.

Speciaal voor veelvilters, veelspinners, veelhakers en veelbreiers…

Neem een bump met extra korting!

Lontwol is te verkrijgen in verpakkingen van 50 gram, 250 gram of 1 kilo. Voor de echte groot­verbruikers leveren we ook hele bumps van ca. 10 kilo met extra korting op de kiloprijs: 20% bij aankoop van een volledige bump!

Het gewicht van een bump ligt rond de 10 kilo (ca. 9 tot heel soms wel 14 kilo voor enkele soorten). We wegen elke bump en brengen dan het werke­lijke gewicht in reke­ning. Je kunt deze bumps daar­door in onze web­winkel niet direct online betalen.

Zo bestel je een bump

Je bestelt in onze web­winkel gewoon 10 kilo. Dan gaan wij er van uit je een hele bump wilt hebben. Kies ver­volgens voor betalings­wijze overschrijving en wacht dan met betalen totdat je van ons een factuur hebt ontvangen waarop het exacte gewicht en de prijs van de bump staan. Let op: de auto­matische order­bevestiging die je direct na het bestellen ontvangt, vermeldt dus nog niet de juiste prijs!

Ben je een regelmatige afnemer van grote hoeveelheden wol en werk je bedrijfs­matig? Informeer dan naar onze groot­handels­prijzen.

Meerdere kilo’s aan één stuk

Bestel je meerdere kilo’s, dan leveren we die zo veel mogelijk aan één stuk. Dan kan je lekker doorgaan als je de wol gebruikt voor breien of haken. Bestel je 10 kilo, dan leveren we een hele bump. Wil je toch liever losse kilo­verpakkingen hebben, vermeld dat dan als opmerking bij je bestelling.

Bestel voldoende!

Een natuurproduct als wol is niet altijd hetzelfde. Elke kudde, elk schaap en elk scheer­seizoen is weer anders. Let er daarom op dat je voor je project voldoende wol in één keer bestelt. We kunnen namelijk niet garanderen dat je bij een volgende bestelling precies dezelfde wol krijgt.

Hoe lang is die lont?

Wol wordt doorgaans verkocht per gewicht. Maar soms wil je weten hoe lang de lont is die je krijgt. De verchil­lende verpakkingen bevat­ten de hieronder genoemde lengtes. Let op: dit is een benadering. De lengte kan per soort wol, per kleur of per productie verschillen. En hoe harder je trekt, des te langer wordt de lont.

50 gram = ca. 2 meter
250 gram = ca. 10 meter
1 kilo = ca. 40 meter

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX