Gesponnen zijde vezels

Zijde vezels

Gesponnen zijdevezels zijn een kleurige toevoeging bij het vilten of spinnen.

Deze gesponnen zijde vezels zijn een heel mooi restproduct van een industriële zijdestoffenweverij. Het garen is regelmatiger en iets glanzender dan dat van de gerecyclede sari vezels. Deze fijne zijdevezels geven een verrassend effect door ze bij te mengen tijdens het spinnen, vilten of weven. Zijde vervilt van zichzelf niet, maar door een kleine hoeveelheid toe te voegen aan wol, onstaat vilt met een zeer decoratief uiterlijk.

Deze 100% zijdevezels van hoge kwaliteit zitten in zakken van 100 gram die verschillende, steeds wisselende kleuren bevatten. Doordat de vezels van een stropdassen­weverij komen, ligt de nadruk vaak op (donker)blauwe tinten. We proberen echter uit de beschikbare kleuren altijd een zo gevarieerd mogelijke selectie samen te stellen. Prijs 7,00 euro.

Prijs: 7,00 euro

LoadingBijwerken......
Gesponnen zijde vezels

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

Mini-Workshopdag van Viltkontaktgroep Regio Noord-Holland/Flevoland bij meervilt!